Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

In een Bed & Breakfast ontvangt u uw gasten met veel aandacht en zorg. U wilt hen onmiddellijk het fijne thuisgevoel geven en hun kamers worden tot in de puntjes klaargemaakt.

Ook het bed- en badlinnen moet aan de hoogste normen voldoen. Het selecteren is echter vaak niet eenvoudig. U wilt kunnen bestellen tegen scherpe prijzen en wenst bovendien geen te grote aantallen in te kopen. Daarnaast heeft u de nodige vragen over onderhoud en duurzaamheid en wenst u advies over de juiste stoffen. Ourson biedt hier als fabrikant en distributeur het gepaste antwoord op... Wij hebben een vaste voorraad van waaruit u eenvoudig en snel kan (na)bestellen.

Wenst u maatwerk of gepersonaliseerd linnen?  Wij maken uw bedlinnen, badlinnen en tafellinnen volledig naar wens. Onze confectie beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ook het borduren van logo's en initialen behoort tot de mogelijkheden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Wij ontvangen u ook graag op afspraak in onze showroom, waar we u vrijblijvend onze collecties voorstellen, of onze vertegenwoordiger maakt een afspraak bij u ter plaatse.

CONTACTEER ONS

Bed & Breakfast