Historiek

Wie Ourson zegt, zegt vakmanschap en passie voor huislinnen. Dat is niet verwonderlijk als je kan terugblikken op meer dan 50 jaar geschiedenis. Het familiebedrijf is gevestigd in Waasmunster, waar professionele klanten het hele jaar door terecht kunnen in de ruime showroom om de collecties te komen bekijken.

In de jaren zestig vormde de fabricatie van afgewerkte producten in imitatiebont de hoofdactiviteit van Ourson. Het bedrijf dankt er trouwens ook zijn naam aan. Door de jaren heen is het bedrijf gestadig gegroeid en een andere koers gaan varen. Vandaag is Ourson niet alleen distributeur van vooraanstaande merken als Bellora, Cecchi e Cecchi, Mirabello en Vossen, het bedrijf ontwerpt ook zijn eigen sfeervolle home linen collectie Casilin.

 

Filosofie

Als fabrikant volgen we de trends op de voet. De nabijheid van de bruisende modestad Antwerpen en de dynamiek van designsteden als Gent, Brussel en Kortrijk, werken bijzonder inspirerend. Dat gecombineerd met onze jarenlange ervaring, leidt telkens opnieuw tot een stijlvolle, verrassende Casilin collectie. En daar zijn we trots op.

Als distributeur maken we er ook een erezaak van om onze klanten een uitgebreid gamma modieus en kwaliteitsvol huishoudlinnen van Europees fabrikaat aan te bieden. We kiezen resoluut voor collecties in de fijnste stoffen met een superieure afwerking. Verder dragen we service en respect voor het individueel ondernemerschap van onze klanten hoog in het vaandel en laten we traditie, creativiteit en business sense hand in hand gaan.

Contacteer ons