OVER ONS

Wie Ourson zegt, zegt vakmanschap en passie voor huislinnen. Dat is niet verwonderlijk als je kan terugblikken op meer dan 50 jaar geschiedenis. Het familiebedrijf is gevestigd in Waasmunster, waar professionele klanten het hele jaar door terecht kunnen in de ruime showroom om de collecties te komen bekijken. 

GESCHIEDENIS

In de jaren zestig vormde de fabricatie van bedspreien in imitatiebont de hoofdactiviteit van Ourson. Het bedrijf dankt er trouwens ook zijn naam aan. Ourson betekent namelijk  "beertje" in het frans. Door de jaren heen is het bedrijf gestadig gegroeid en een andere koers gaan varen. Vandaag is Ourson niet alleen distributeur van vooraanstaande Europese merken, het bedrijf ontwerpt ook zijn eigen sfeervolle home linen collectie Casilin.

ONZE FILOSOFIE

We maken er een erezaak van om onze klanten een uitgebreid gamma modieus en hoogwaardig huishoudlinnen aan te bieden. De kwaliteit en duurzaamheid van onze producten komen bij ons op de eerste plaats. We kiezen resoluut voor kwalitatieve stoffen en materialen met een hoogwaardige afwerking. Ecologische productie is een absolute prioriteit. Onze producten komen uitsluitend van gecertifieerde Europese leveranciers.

Contacteer ons