Hotel

Hotellinnen wordt zeer intensief gebruikt en bijna dagelijks gewassen. U bent op zoek naar textiel dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en een mooie uitstraling heeft. Daarnaast moet het duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn.

De hotelcollectie van Ourson biedt hier het perfecte antwoord. We bieden u immers verschillende kwaliteiten textiel aan: polykatoen, katoen, perkaal, satijn en linnen. Daarnaast kan u ook het gewicht en de draaddichtheid van de stof kiezen, in functie van uw noden.

Wenst u maatwerk of gepersonaliseerd textiel?  Volgende afwerkingen behoren tot onze mogelijkheden: dubbele bestikking, ajour, bourdon, knopen, biais en passepoil. Ons atelier is gespecialiseerd in het  borduren van logo's en initialen. Wij bieden deze diensten ook aan voor kleine aantallen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Wij ontvangen u ook graag op afspraak in onze showroom, waar we u vrijblijvend onze collecties voorstellen, of onze vertegenwoordiger maakt een afspraak bij u ter plaatse.

CONTACTEER ONS

Hotel