Serviceflats en zorgcentra

Serviceflats en zorgcentra

Bed- en badtextiel in serviceflats en zorgcentra moet aan strenge voorwaarden voldoen. Zo moet het zeer onderhoudsvriendelijk zijn aangezien het regelmatig en op hoge temperatuur wordt gewassen. Daarnaast moet het comfortabel zijn en aangenaam aanvoelen.

We bieden samen met gespecaliseerde partners textiel aan dat voldoet aan deze strenge eisen en geschikt zijn voor kookwas. U kan bij ons terecht voor kwalitatieve dekbedden, (waterdichte) matrasbeschermers, dekens, handdoeken en lakens

Voor de badkamer accessoires werken we enkel met Europees gecertifieerde producten. De badmatten, handgrepen en douchestoelen zijn speciaal voor bad en douche ontworpen en garanderen de veiligheid van de bewoners.

Op basis van uw specifieke behoefte, maken we u graag een voorstel op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Wij ontvangen u ook graag op afspraak in onze showroom, waar we u vrijblijvend onze collecties voorstellen, of onze vertegenwoordiger maakt een afspraak bij u ter plaatse.

CONTACTEER ONS 

Serviceflats en zorgcentra